Kürtőskalács Fesztivál
Érvényes: 2019.10.10 - 2019.10.13
Városliget
  • Magyarország, 1146 Budapest
    Olof Palme sétány
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Idén immár 7. alkalommal rendezik meg a Kürtőskalács Fesztivált!

A kürtőskalács, mely több mint 200 éves múltjára való tekintettel mára bekerült a Magyar Nemzeti Értéktárba és hungarikummá nyilvánították, továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, hiszen nemcsak hagyományos, de megújulásra képes, modern finomság is. 

Idén a Kürtőskalács Fesztivált 2019. október 11-13. között tarták meg a Városligetben. A kalácsokért természetesen fizetni kell, de a koncertek és a fesztivál ingyenes lesz.

A kürtőskalács-készítő házikókban a hagyományos és már ismert különleges ízesítések, a különböző méretű és más-más módon elkészített kürtőskalácsok mellett készítenek rendhagyó kürtőskalácsokat az ételintolleranciával élők számára, valamint a kísérletező kedvűeknek kürtőskalácsból készült desszert különlegességeket ajánlunk.

Nagykoncertek, közönség kedvencek, gyerekműsorok, alternatív és kortárs előadások, kiállítások, gyerek pályázatok, közösségi jótékonysági kürtőskalács készítés (Kürtős Kaland), kézműves vásár és mesterség bemutatók - egyszóval lesz minden, ami egy igazi hagyományörző, családi rendezvényhez szükséges.

Időpont: 2019. október 11-13.

Helyszín: Városliget

A koncertek és a fesztivál ingyenes!

Kérdése van? Visszahívjuk!×