14 378 Ft-tól/fő/éjszaka - Tavaszi újranyitási csomag a Fried Kastélyszállóban
Érvényes: 2023.05.12 - 2023.06.16
Fried Kastélyszálló Resort
  • Magyarország, 7081 Simontornya, Malom út 33.
    NTAK: SZ19000277
  • +36 74 486 560
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Végre újra megnyílik a Fried Kastély Hotel! Foglalja le kedvezményesen szállását most és a felejthetetlen élmény nem marad el!


A szállodáról:

Főúri kényeztetés a romantikus Fried Kastély**** Hotelben! Gazdagodjon élményekkel Ön is Simontornyán, és tapasztalja meg az igazi minőséget a Fried Kastély Szállodában, családbarát környezetben!

Szállodánk sokszínűsége nem csak az épületeink egyedi stílusában, hanem vendégeinknek kínált szolgáltatásaink változatosságában is megnyilvánul. Legyen szó gasztronómiáról, bórkostolásról, szabadidős tevékenységekről vagy akár vadászatról, nálunk nem fog unatkozni! Ismerje meg a Fried Kastély**** Hotel szolgáltatásait! >

Szállodánk az igényeket minden évszakban tökéletesen kielégítő Wellness és Fitness Központtal várja vendégeit 

Ismerje meg wellness szolgáltatásainkat! >


Az "Újranyitási" csomag tartalma:

  • Szállás választott klimatizált szobatípusban
  • Büféreggeli és vacsora
  • Wellness-Fitness Központ használata nyitvatartási időben: egész évben üzemelő fedett fűtött úszómedence, melegvizes masszázs-pezsgőfürdő medence, finn-, infra-, aroma szaunák, gőzkamra, aroma tepidárium, légkondicionált fitness terem, nyáron kültéri medence, csúszda és napozóterasz
  • Fürdőköpeny (felnőtt méretű) és wellness törülköző használata
  • Biliárd, asztalitenisz, asztali foci, darts, kártyák, társasjátékok, lengő teke, strandröplabda pálya, tollaslabda térítésmentes használata
  • Ingyenes WIFI elérhetőség a szobákban és a szálloda egész területén
  • Őrzés nélküli parkoló díjmentes igénybevétele
  • Extra csomag tartalom: 15 percet ajándékba adunk bármelyik 50 perces masszázsunkból

Az ár nem tartalmazza:
Az árak az ÁFA összegét magukba foglalják, de nem tartalmazzák a 18 éves kortól fizetendő idegenforgalmi adót, melynek összege 400 Ft/fő/éj.

További információk:
A szobákat érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni.
A szobát a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni.
Amennyiben tovább kíván szállodánkban maradni, csomagszobát tudunk biztosítani, illetve lehetőség van hosszabbításra felár ellenében.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok értelmében, a 2021. szeptember 1-jét követően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég (gyermekek is) törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató érkezéskor, okmányolvasón keresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.
Az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshelyszolgáltatást megtagadni köteles.

Árak: 14 378 Ft / fő / éj -től

Foglalás >

Kérdése van? Visszahívjuk!×