50 790 Ft-tól/csomag - Szilveszteri mulatság, élőzenés vacsorával a Jonathermál motelben
Érvényes: 2020.12.31 - 2021.01.03
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping
  • Magyarország, 6120 Kiskunmajsa
    Kőkút 26.
  • + 36 77 481 855
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Szilveszteri mulatság Kiskunmajsán, élőzenés vacsorával és fürdőbelépővel a Jonathermál motelben


Szilveszterezzen Kiskunmajsán, búcsúztassa az Óévet egy fergeteges mulatsággal a Jonathermál Motel rendezvénytermében. A fantasztikus évzáró program után pihenés a szálláshelyeinken.

Szilveszteri program:

Fogadóital
Svédasztalos ünnepi vacsora
Élőzene hajnalig
Éjfélkor pezsgős koccintás
Tűzijáték
Tombola sok nyereménnyel
Éjfél után svédasztalos újévi finomságok


Csomagajánlataink tartalma:

- 3 éjszaka szállás
- 3 napra fürdőbelépő
- szilveszteri vacsora és a mulatságon való részvétel


MOTELSZOBÁK

Motelünk a kempinggel azonos, 5 hektáros parkosított területen fekszik Kiskunmajsa belvárosától mintegy 3 kilométerre, a fürdő tőszomszédságában.

Motelünkben egy-, két- és háromágyas szobák találhatók, amelyek közül az egy- és kétágyas szobákba egy-egy pótágy behelyezésére is lehetőség van, így egyidejűleg összesen 128 főt tudunk motelszobáinkban elszállásolni. Motelünkben négy blokkba rendezve 24 felújított és 20 nosztalgikus hangulatú szoba várja a vendégeket. A szobák a motel kategória sajátosságaiból fakadóan mind külön, a szabadból nyíló bejárattal rendelkeznek és minden szoba előtt parkolási lehetőség is kialakításra került. Ez egészül ki még egy kis terasszal, amelyen kellemesen elüldögélhetnek vendégeink a napfényes napokon.


ÖSSZKOMFORTOS NAGYFAHÁZ

Motelünk közvetlen szomszédságában kapott helyet 13 db családi összkomfortos faház. A házak 4 helyiségből állnak, kettő hálószoba - az egyik szoba emeletes ágyas, a másik szobában 2db 1 személyes ágy van, amik összetolhatók -, fürdőszoba, lakó-előtér - melyben konyhasarok van villanyrezsóval, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, edényekkel -, ezenfelül színes televízió, hűtőszekrény, terasz található minden házunkban. Igény esetén 5. személynek pótágy állítható fel a lakó-előtérben. Autóját is biztonságban tudhatja védett parkolónkban, a ház mellett parkolhatnak vendégeink.

MUSTANG RANCH

A Mustáng Ranch „kiskastély” jó buli hely, ahol nem szól rád sem a szomszéd, sem a házmester.

Összesen 28 fő befogadására alkalmas. A földszinten 2 db 3 ágyas és 4 db 2 ágyas apartman található, melyek közül a kétágyasok mindegyike pótágyazható (plusz egy férőhellyel).
A felső szinten egy nagyobb család fogadására alkalmas lakás található, három hálószobával, egy zuhanyzóhelyiséggel, egy tévével felszerelt nappalival, mely egy légtérben helyezkedik el az étkezővel és a konyhablokkal. Ehhez az apartmanhoz külön terasz nem tartozik!

Nálunk szilveszterkor is fizethet SZÉP kártyával! A menü- és a programváltozás jogát fenntartjuk.

       CSOMAGAJÁNLATOK

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×