12 990 Ft/felnőtt - Advent Expressz Bécsbe
Érvényes: 2020.12.19
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft
  • Magyarország, 1032 Budapest
    Kiscelli u. 75.
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Illatos mézeskalács, forró puncs...

Különvonatos adventi kirándulás Bécsbe, együttműködésben a MÁV Rail Tours-szal!
 
November közepétől karácsonyig Bécs legszebb terei, utcái karácsonyi vásárrá alakulnak, díszbe öltöznek. A világszerte ismert bécsi adventi vásár Európa egyik legszebb adventi forgataga.
 
Nem is beszélhetünk vásárról, sokkal inkább vásárokról, hiszen a császárvárosban több mint 15 különböző helyszín közül válogathatunk, ha a rengeteg díszes pavilon bármelyikében megkóstolnánk egy hagyományos  forró puncsot (a külön erre az alkalomra készített bögrét természetesen meg is vásárolhatjuk), vagy megkóstolnánk a finom karácsonyi édességeket. A pazar karácsonyi díszek, fényjátékok, a karácsonyi zene mind—mind a régi vásárok hangulatát idézik.
A leghíresebb vásár a bécsi városháza előtt, a Rathausplatzon található az óriási, feldíszített karácsonyfával. A Városháza ünnepi termeiben Advent első hetétől kezdve nemzetközi kórusok adnak koncerteket.
Sokan látogatják a Schönnbrunni kastély előtti forgatagot is, mielőtt megnéznék a kastélyt belülről vagy sétálnának egyet az ilyenkor is hangulatos parkban.
Különvonatunk hagyományosan a Westbanhof pályaudvarra érkezik, ahonnan könnyedén, akár sétálva is eljuthatnak a bécsi belvárosba vagy a Schönbrunni kastélyba.
Azoknak, aki nem önállóan szeretnék felfedezni a karácsonyi izgalomban élő várost, fakultatív városnéző programjainkat ajánljuk.

 
Az utazás időpontja: 2020.12.19.
 
Program
 
Indulást követően már menet közben megkezdődik a karácsonyra hangolódás. Utaskísérőink térképet osztanak és hasznos információkkal látják el vendégeinket, a vonat hangosbemondó rendszerén keresztül pedig az adventi vásárok történetét mutatjuk be. A vonat vendéglátó személyzete a vonat közlekedésének ideje alatt folyamatosan rendelkezésre áll akár csak ha egy kávét innának a bárkocsiban, vagy egy finom reggelit fogyasztanának el az étkezőkocsik egyikében.
Bécsbe érkezést követően a fakultatív programra be nem fizetett vendégeink számára szabad program áll rendelkezésre visszaindulásig. A fakultatív programok leírását külön fülön olvashatják.
Visszaúton egy szusszanást követően mindenkit szeretettel várunk a bárkocsiban, ahol élőzenés produkcióval készülünk, de természetesen az étkezőkocsik is nyitva állnak a vacsorázni kívánó vendégeink számára.
 
Ajánlatkérés: adrienn@gyerekkel.hu

Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft

Rodoszi nyaralás I Amada Colossos Resort 5*

1 156 200 EUR/2 fő/7 éj
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft

Luxuspihenés Törökországban

1 258 200 Ft/2 fő/7 éj
Hasonló ajánlatok
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Családi kikapcsolódás az Isztrián I Valamar Collection Marea Suites 5*

2 634 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Istria Premium Camping Resort 5*I Horvátország

1 347 EUR/3 fő/5 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×