Virtuális séta Dubajban
Érvényes: 2020.03.28 - 2020.07.31
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A legjobb dubaji múzeumok, művészeti helyszínek és a sejk egyik nyári otthona – élmények, melyek a világ bármely pontjáról egy gombnyomással elérhetőek. A Dubai Tourism összeállított egy útitervet, mellyel Dubaj néhány legszebb pontját 360 fokos virtuális túra keretében fedezhetjük fel.

 

Dubaj lenyűgöző ikonjai

  • Dubai360-nal, a világ legnagyobb terjedelmű és legmagasabb minőségű virtuális túraprogramjával, sosem volt egyszerűbb felfedezni a város történelmének és örökségének egy részét. A program számos ikonikus dubaji látványosságba kínál belépést a világ minden tájáról, sőt madártávlatból a városképet is megcsodálhatjuk.

Dubaj legjobb múzeumai és a sejk nyári otthona

  • A város legrégebbi épülete ad otthont a Dubaj Múzeumnak, mely kötelező attrakció mindenki számára, aki érdeklődik a történelmi látványosságok nyújtotta élmények, és a modern előtti időkből származó Egyesült Arab Emirátusok hangjai és illatai iránt.
  • Az Etihad Múzeum pontosan ott helyezkedik el, ahol az Emirátusokat megalapították, vagyis ez a tökéletes helyszín, hogy megismerjük a város történetének gyökereit. Ez az ikonikus látványosság megőrizte a jelenkori állam történelmének kulcsfontosságú kapszuláit, tehát lehetőséget ad a látogatók számára, hogy felfedezzék, milyen volt az élet az Emirátusokban a hét emirátus egyesítése előtt.
  • Egy kisebb, de különleges történelmi emlékmű, az Umm Al Sheif Majlis nyári lakként funkcionált a néhai Sejk Rashid bin Saeed Al Maktoum számára. A kettőssége, mely a békés környezetről ismert, tökéletes menedékhelyként szolgált a város nyüzsgése elől, de különösen arról híres, hogy elsődleges döntéshozó helyszínként tartják számon Sejk Rashid és a tanácsadója (Majlis) számára.

Művészeti helyszínek

  • A nemzetközi körökben kedvelt Art Dubai műveit online is elérhetővé tették. A fesztivál a digitális éterben kel életre, és az éves Globális Művészeti Fórumát is így tartja meg. A látogatók tematizált és gondosan válogatott művészeti programok sorozatát élvezhetik, és az online művészeti katalógusban több mint 500 művet szemlélhetnek meg.
  • Az ismert kulturális negyed, az Alserkal Sétánya közösség szellemében egyesül újjá. A negyed elindította a 360 fokos digitális felületét, hogy a látogatók hozzáférhessenek minden új művészeti kiállításhoz, megismerhessenek néhány művészt, vagy egyszerűen csak böngésszenek.

 

MARADJ OTTHON!

 

Hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×