450 EUR/fő/5 éj - Szeptemberi lazítás a Szlovén Riviérán
Érvényes: 2020.09.10 - 2020.09.15
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft
  • Magyarország, 1032 Budapest
    Kiscelli u. 75.
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Portoroz az egyik legtöbbet látogatott üdülőváros, melyet Szlovén Riviérának is neveznek. Portoroz éjjel-nappal lendületben van és rendkívül kedvelt úti cél. Ami nem csoda, hiszen három legfőbb jellemzője igencsak kecsegtető: mediterrán növényzet, olajfák és kéklő tenger. Portoroz nem mondható történelmi városnak; hagyományos értelemben vett óvárosa nincsen, itt minden új és csillogó, legalábbis a tengerparti részen. Az itt található szállodákat 1971-ben kezdték el felépíteni. Az elsőt egy ljubljanai cég, az Emona alapította. Ez lett a Grand Hotel Bernardin, mely ma egy elegáns, komfortos 12 emeletes épület, csodás kilátással a nyílt tengerre. A hotel modern és minden igényt kielégítő Wellness és Spa Centrummal rendelkezik, amit érdemes kipróbálni.

A Grand Hotel Bernardin légkondicionált szobáinak saját erkélye az Adriai-tengerre nyújt kilátást. A szobákban síkképernyős TV-vel, minibárral és iratszéffel ellátott ülősarok található. A saját fürdőszobákban kád, hajszárító és ingyenes pipereszett áll rendelkezésre.

A szálloda 2 ínyenc étterme innovatív szlovén és mediterrán ételeket kínál. A komplexum több kávézónak, zongorabárnak, tágas terasznak és Szlovénia legnagyobb kongresszusi központjának is otthont ad.

Portorož központja 1,5 km-re, Piran pedig 2 km-re fekszik. Póla (Pula) repülőtere 90 km-re található. Trieszt repülőtere 80 km-re, Ljubljana repülőtere pedig 140 km-re helyezkedik el. A szálláshelyen ingyenes, privát parkolási lehetőség biztosított.

Szeptemberi szuper árak a Grand Hotel Bernardin 5*-ban!

Időpont: 2020.09.10-15. (5 éjszaka)
Ellátás: reggeli

Árak: 450 EUR/fő/5 éjszaka

Szolgáltatások
étterem, a'la carte étterem, bár, casino, wellness részleg (pezsgőfürdő, edzőterem, masszázs, fodrászat, szauna), animáció, mosoda, kávézó, belső medence (tengervizes), tenisz. Ingyenes wifi a szálloda egész területén.

A szálloda akadálymentesített kialakítású. Háziállatot tilos bevinni!




 

Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft

Rodoszi nyaralás I Amada Colossos Resort 5*

1 156 200 EUR/2 fő/7 éj
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft

Luxuspihenés Törökországban

1 258 200 Ft/2 fő/7 éj
Kérdése van? Visszahívjuk!×