2 500 Ft/család - Elvarázsolt Kert Szimpózium és Vásár
Érvényes: 2020.05.16
ELTE Füvészkert
  • Magyarország, 1083 Budapest
    Illés u. 25.
  • +361 210 1074
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Meghívunk titeket egy páratlan eseményre, gyönyörű környezetben. Talán a legizgalmasabb program egész tavasszal, ha Természet kedvelő vagy, törekszel az egyszerű, ökonomikus életmódra, és nyitott vagy megismerni a növények világát mélyebb szinten.

Az Elvarázsolt Kert Szimpózium és Vásár nem csak nagyszerű árusok találkozása, hanem egy egész nap workshopokkal, előadásokkal és történésekkel (köztük titkos).

Ezen a napon, a növények vannak a központba és megvizsgáljuk őket mind fizikai szinten, mind szellemi vonatkozásban.

Témák amivel foglalkozunk:
gyógynövények alkalmazása, gyűjtése, és felhasználása különböző módokon, fűszernövények, növények az Ájurvédában, növények mint a főzés alapköve, vadon élő növények felhasználása a konyhában és gyógyászatban, termesztés, biogazdálkodás, fenntarthatóság, tudatos tájépítés és kertészkedés, Természet tisztelet és gyógyítás, méhészet, növények a néphagyományban, festőnövények, divat és stílus a növények felhasználásával akár festésre vagy mint textil alapanyag, ékszerek, dekor elemek és használati tárgyak készítése növények felhasználásával, lakberendezés, szobanövények és környezet javító növények, natúr kencék, parfümök, közérzet javító termékek, aromaterápia, Bach virág terápia, füstölés és tértisztítás, növények szerepe fizikai, lelki és szellemi szinten, szertartás eszközök, növények szerepe szertartásban, jövendölésre, mágiában, tanító növények, növényszellemek, etnobotanikai növények, gombák/ gyógy-gombák

Ha szeretnél jelentkezni az eseményre, mint előadó vagy árus, akkor írjál privát üzenetet egy rövid bemutatkozással. Nagyon izgatottan várjuk, hogy látszólag szerteágazó területekről származó emberek, még is találkozzanak egy térben, mert valami összeköti őket. Nagyon fontos hogy ismerjük egymást és támogassuk egymás tevékenységét, mert ezzel járulunk hozzá a fenntarthatósághoz és szeretethez.

Támogasd Te is munkánkat és inspirálódj!

Helyszín: ELTE Füvészkert

Belépő: 2.500 Ft

Családi/Baráti kedvezmény: 2.000 Ft.

13 év alatt ingyen!

Bővebb információ hamarosan. Jelöld be az eseményt, hogy ne maradj le semmiről!

Kérdése van? Visszahívjuk!×