700 EUR-tól/fő - Éld meg a dolce vita-t a nyugat-mediterrán térségben!
Érvényes: 2020.05.01 - 2020.08.31
7Mérföld Utazási Iroda
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Régóta meg szeretnéd látogatni az olasz csizma egyik varázslatos helyszínét, vonz a katalánok földje, rabul ejtett Franciaország, meg a spanyol-olasz szigetvilág? A bőség zavarában nem tudsz választani a csodálatos, lélegzetelállító helyszínek közül? Van egy jó hírünk: nem kell döntened! Egyszerűen csak foglalj helyet egy luxushajó fedélzetén, és engedd, hogy mások gondoskodjanak rólad. Bízd ránk a teljes utazást: neked csak a bőröndödet kell becsomagolnod!

Legendás helyszínek, lélegzetelállító panorámák – ez vár rád a nyugat-mediterrán térségben!

  • A Costa Pacifica utasaként például egy 8 napos úton ősi romok, kék lagúnák és fehérhomokos tengerpartok várnak. Fedezd fel Palma de Mallorca katedrálisát, arab fürdőjét! Barangold be Vallettát, az ezerarcú máltai fővárost; Cataniából pedig indulj az Etna vagy Taormina felfedezésére! Különösen akkor ajánljuk, ha odavagy a szigetekért.
  • A Costa hajótársaság legújabb hajója, a Costa Smeralda Savonából indul. Palma de Mallorca, Civitavecchia (Róma) és Barcelona mellett a franciaországi If váráról és Monte Cristo grófjának történetétől is híres Marseilleben és a csodás tengerpartjáról is híres olaszországi La Speziában is eltölthetsz egy-egy napot.
  • Fedezd fel Barcelonát és Valenciát és időzz el a legendásnak számító környékbeli üdülőhelyeken is, ahol egy kicsit azt is megtapasztalhatod, hogy üdül a felső tízezer! Ibiza, Nizza, La Spezia partjai csak téged várnak majd, ha a Celebrity Apex hajót választod. Az útvonal mellett ne felejtsd el, hogy ez a Celebrity hajótársaság legújabb hajója.
  • Válaszd a térség legnagyobb hajóját vizi színházzal, körhintával, liftező bárral és további hihetetlen attrakciókkal, a szintén Barcelonából induló Allure of the Seas fedélzetén!
  • Ha kötöttségektől mentesen szeretnél utazni, akkor a Norwegian Epic fedélzetén eljuthatsz Nápolyba és a filmfesztiváljairól híres Cannes-t is bebarangolhatod.
  • A Disney Magic egy kisebb körutazást biztosít, 6 napra. A legszuperebb élmény gyerekekkel! Hiszen a rengeteg látnivaló és a hajó medencéi és játékai mellett találkozhatsz Miki egérrel és barátaival is!
  • Az Msc legújabb hajójával, az Msc Grandiosával Szicíliát és Máltát is megismerheted,
  • Ha alkalmad nyílik arra, hogy jóval hosszabb időre is kiszakadj a szürke hétköznapokból, van számodra egy különleges ajánlatunk is: egy 21 napos út során felfedezheted a térség rejtett zugait, híres kikötőit, gyönyörködhetsz a tenger azúrjában és alámerülhetsz a többezer éves történelembe is az Enchanted Princess fedélzetén.  Itt valóban teljesen átadhatod magad a dolce vitának. CIvitavecchia, Nápoly, Kotor, Korfu, Kréta, Mikonosz, Athén, Szantorini, Szicília, Barcelona, Gibraltár, Marseille, Genova, Liverno felfedezése egy életre szóló élményt fog nyújtani neked, amelyről még százévesen is egész napon át fogsz tudni mesélni az unokáidnak!

Bármelyik hajót is választod, lesz egy varázslatos kikötőváros, amelyet mindenképpen látni fogsz: felfedezheted a katalán fővárosnak számító Barcelonát. Nézd meg a Dalí múzeumot vagy barangolj egyet a Ramblán, pihenj meg a Güell parkban és térj be a Sagrada Famíliába is!

Praktikus tanácsok vitorlabontáshoz

Ne hagyd otthon a telefonodat és a fényképezőgépedet: csodálatos felvételeket készíthetsz majd, hiszen gyönyörű tájakon fogsz járni!

Ha egyedül fedeznéd fel a terepet, tervezd meg a programot előre. Nem lesz elég egy nap arra, hogy egy város minden zugát felfedezd, viszont nem is kell alkalmazkodnod másokhoz: te döntheted el, hogy számodra mi az igazán érdekes! Persze ha szeretnéd, nem kell egyedül várost nézned: a legtöbb hajótársaság szervez kisebb-nagyobb kirándulásokat, amik során olyan helyekre is eljuthatsz, amik máskor rejtve vannak a turisták előtt. Szemezgess a látnivalók közül kedvedre, élvezd egyszerre a szervezett út, és a magánút előnyeit is!A hajókon ötszöri étkezés biztosított, ennek tudatában csábulj el a helyi nyalánkságok között;)

Készülj fel a kulturális kavalkádra, nézz utána az útikönyvekben vagy a neten, hogy más utazók mit tapasztaltak, fogadj meg pár praktikus tanácsot és tanulj meg pár szót azoknak az országoknak a nyelvén, ahova eljutsz az út során. Az angol persze mindenhol jolly joker!Vitorlát bonts, vár a Nyugat-mediterrán térség ezer csodája!

Tovább a 7Mérföld Utazási Iroda honlapjára>>

Kérdése van? Visszahívjuk!×