2 610 EUR/fő/7 éj - 7 éjszakás luxuspihenés Nusa Dua szívében
Érvényes: 2020.02.24 - 2020.03.04
Menta Travel
  • Magyarország, 1139 Budapest
    Teve utca 1/D. SHOP 1
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A vízparton található Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort 5* nagy, szabadtéri úszómedencével, lagúnamedencével és pezsgőfürdővel várja vendégeit. A kellemes időtöltésre a wellnessrészlegen is lehetőség nyílik. A wifihozzáférés ingyenes.

A légkondicionált szobák síkképernyős, műholdas TV-vel és minibárral felszereltek, valamint ülősarokkal és terasszal is rendelkeznek. Az étkezősarokban elektromos vízforraló és kávéfőző is található. A saját fürdőszobában zuhanyzó, kád és hajszárító áll a vendégek rendelkezésére.

A Pasifika Múzeum rövid sétával érhető el, az Uluwatu-part és Jimbaran falu pedig 20 perces autóútra található. A Ngurah Rai Nemzetközi Repülőtér 30 perces autóútra helyezkedik el.

A szálláshelyen tárgyalóterem, utazásszervezői pult és poggyászmegőrző is biztosított. A szálláshely és környéke számos kikapcsolódási lehetőséget kínál, többek között kerékpározni is lehet. A helyszínen ingyenes parkoló vehető igénybe. A legkisebbeket szabadtéri és beltéri Kid’s Club gyermekklub, illetve csúszdákkal ellátott, szabadtéri úszómedence és mesterséges strand várja. A Sofitel Spa és a Sofitel Fitness gyógy-, wellness- és esztétikai központok nyújtanak kellemes feltöltődést a vendégeknek.

A szálláshelyen 5 étterem és bár működik. Az éjjel-nappal nyitva tartó Kwee Zeen étteremben ebédre és vacsorára nemzetközi ételeket szolgálnak fel, amelyek à la carte és svédasztalos rendszerben egyaránt fogyaszthatók. A késői reggeli- és vacsoraidőben nyitva tartó Cucina étterem a tenger gyümölcseit, steaket, valamint á la carte menüből választható olasz ételeket kínál, válogatott borok kíséretében. A vízbe süllyesztett L’oh medencebár koktélokat kínál, míg az óceánra kilátást nyújtó Le Bar sütemények és frissítő italok választékával várja a vendégeket. A hamisítatlan vízparti élményről a kellemes sétával elérhető strandklub gondoskodik.

Utazási ajánlat:
Úti cél: Indonézia, Bali, Nusa Dua
Időpont: 2020.02.25-03.04.
Utazás: Repülővel, Emirates járattal, budapesti indulással
Szállás: Sofitel Bali Nusa Dua Beach Resort*****

Részvételi díj:
2 felnőtt vagy 1+1 gyermek: 2610 EUR
2 felnőtt + 1 (2 év alatti) gyermek: 2666 EUR
2 felnőtt + 1 gyermek: 3368 EUR

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegy + illeték
poggyász
7 éjszaka szállás
reggelis ellátás
helyi transzfer

A részvételi díj nem tartalmazza: sztornó és BBP biztosítás!
Az árak a szabad helyek függvényében változhatnak!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
További információk, ajánlatkérés - csak online: adrienn@mentatravel.hu

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×