240 EUR/fő/3 éj-től - A legjobb karácsonyi ajándék - mini hajóutak
Érvényes: 2019.11.12 - 2019.12.24
7Mérföld Utazási Iroda
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Szeretnél nagy örömet és meglepetést okozni szerette(i)dnek karácsonyra? A klasszikus belföldi hétvége helyett foglalj mini hajóutat! Remek alkalom egy hajóút "kipróbálására", és láthatjátok a legszebb kikötőket is!

Velencébe kocsival is rendkívül könnyű eljutni (Budapestről kb. 700 km) és a város maga is csodaszép. Gondold csak el, hogy telne egy napotok, ha egy standard hotelfoglalás helyett ezúttal hajózni mennétek: kényelmesen reggelizhettek a szabadtéri, svédasztalos étteremben a panorámában gyönyörködve amíg a hajó befut a kikötőbe. Utána kellemes sétával felfedezitek az adott kisváros szépségeit és nevezetességeit. Ha megéheztek napközben, bármikor tárt karokkal és finomabbnál finomabb ételekkel várnak a hajón. Ha a sétában elfáradtatok, fürödhettek egyet a medencében, olvasgathattok a napozóteraszon vagy felfedezhetitek a wellness-részleget. Ha aktívabbak vagytok, irány a sportpálya vagy a fitneszterem. Résztvevőként vagy nézőként is részesei lehettek a kvízjátékoknak és vetélkedőknek. A fenséges vacsora után vár a színház, a bárokban élőzene teremti a hangulatot, ha táncolni támad kedvetek a diszkóban, ha a szerencséteket tennétek próbára, akkor a kaszinóban a helyetek. A nap végén jól esik egy pihentető alvás a kényelmes ágyakkal rendelkező kabinotokban. Folytassam? Inkább foglalj és próbáld ki élőben!

VELENCEI INDULÁSÚ RÖVID HAJÓUTAK

Bari, Dubrovnik
Costa Victoria
március 28. indulás, 3 éj
belső kabin 240 EUR/fő, külső kabin 350 EUR/fő, balkonos kabin 510 EUR/fő

Split, Kotor
Msc Musica
április 16. indulás, 3 éj
belső kabin 280 EUR/fő, külső kabin 360 EUR/fő, balkonos kabin 400 EUR/fő

Koper, Zadar
Msc Orchestra
május 13. indulás, 3 éj
belső kabin 280 EUR/fő, külső kabin 390 EUR/fő, balkonos kabin 430 EUR/fő

Koper, Split, Zadar
Msc Orchestra
május 19. indulás, 4 éj
belső kabin 340 EUR/fő, külső kabin 490 EUR/fő, balkonos kabin 540 EUR/fő

Adriai hajóút
Costa Deliziosa
április 26. indulás, 6 éj
belső kabin 580 EUR/fő, külső kabin 690 EUR/fő, balkonos kabin 840 EUR/fő


Az árak tartalmazzák a hajóutat kétágyas elhelyezéssel, a teljes ellátást, a kikötői illetékeket és a fedélzeti szolgáltatásokat.

Külön fizetendő az eljutás költsége a hajóig, a helyszínen a borravaló (kb. 12 EUR/fő/éj), a személyes kiadások (pl. italfogyasztás, kirándulások, internet, stb.), valamint az esetleges biztosítások.

Minden árkategórián belül az elérhető legkedvezőbb árú kabinra vonatkozik. Az árak a szabad helyek függvényében érvényesek.

FONTOS: a foglaláshoz az utazók pontos neve és születési dátuma szükséges. Az utazáshoz útlevélre lesz szükség, de ennek elkészítésére bőven jut idő az ünnepek után is. Foglalni 40% előleggel lehet, a maradékot elég lesz kb. 40 nappal indulás előtt kifizetni; így nem borul fel a teljes ünnepi költségvetésed.

Hasonló ajánlatok
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Családi kikapcsolódás az Isztrián I Valamar Collection Marea Suites 5*

2 634 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Istria Premium Camping Resort 5*I Horvátország

1 347 EUR/3 fő/5 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×