1 271 EUR/fő/7 éj - 1 hét a napfényes Dominikán
Érvényes: 2019.10.30 - 2019.11.07
Menta Travel
  • Magyarország, 1139 Budapest
    Teve utca 1/D. SHOP 1
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Töltsön el 5 napot októberben a napfényes Dominikán egy remek szállodában, ahol medencék, változatos sportolási lehetőségek, szuperül felszerelt szállodai szobák, a gyerekeknek játszószoba, gyermekfelügyelet és még sok egyéb szolgáltatás várja, akár párjával, akár családjával érkezik!

Az ár tartalma:

  • repülőjegy + illaték
  • 7 éjszaka szállás: Dominika, Punta Cana, Ocean Blue & Sand****
  • all inclusive ellátás
  • transfer

Ára: 1271 EUR/fő

Időpont: 2019.10.30-tól 7 éjszaka


Szállás leírása

A hotelt 2004-ben létesítették. Összesen 334 szobával várják az ide látogatókat. A vendégeket az előcsarnokban található recepció fogadja. Az elérhető szolgáltatások, egy széf és egy pénzváltó is a vendégek kényelmét szolgálják. A nyilvános helyiségekben WiFi biztosítja az internet-hozzáférést. A vendéglátó egység magában foglal egy éttermet, egy étkezőt, egy kávézót és egy bárt. Vásárlási lehetőséget kínál egy élelmiszerbolt és egy ajándékbolt, valamint további butikok. A szállás területéhez tartozik játszótér, valamint egy kellemes kert is. A szálláson található továbbá egy játszószoba. Amennyiben a vendégek autóval érkeznek, parkolhatnak a garázsban vagy a szabadtéri parkolóban. Elérhető szolgáltatások továbbá: több nyelven beszélő személyzet, bébiszitter-szolgáltatás, gyermekfelügyelet, orvosi ellátás, fordítói szolgáltatás, szobaszerviz, mosodai szolgáltatás és egy fodrászat. Az aktív kirándulásokat kedvelőknek, akik a környéket két keréken szeretnék felfedezni, kerékpárkölcsönző áll rendelkezésre.

Szobák

A szobákat légkondicionáló berendezéssel, ventilátorral, nappalival, konyhával és fürdőszobával szerelték fel. A legtöbb szobában erkély gondoskodik a kilátásról. A legtöbb szoba tengerre néző kilátást biztosít. A szobákban egy franciaágy vagy egy king size ágy található. A gyerekeknek kiságyat biztosítanak. Ezen kívül van széf és minbár is. A hűtőszekrény, a minihűtő és a tea-/kávéfőző az alapfelszereltség részét képezik. Rendelkezésre áll egy vasalókészlet is. A felszereltséget internet-hozzáférés, telefon, TV-készülék, DVD lejátszó és WiFi egészíti ki. A szobákban szobapapucs is található. A fürdőszobák felszereléséhez zuhanyzó, fürdőkád és hidromasszázskád tartozik. A fürdőszobában található hajszárító és fürdőköpenyek a mindennapi kényelmet szolgálják. A hotel nem dohányzó szobákkal is rendelkezik.

Sport és szabadidő

A szállás egy kinti- és egy gyermekmedencét kínál. A napozóteraszon ernyőkkel ellátott kényelmes nyugágyak várják a napozni vágyókat. A tökéletes kikapcsolódásról a medencerészlegen található pezsgőfürdő gondoskodik. Ezen kívül van egy medence- és snackbár is. Aktív változatosságot nyújt számos sporttevékenység, amelyet a szálláson kínálnak. Rendelkezésre áll kerékpározás/ mountain bike-ozás, tenisz, strandröplabda, röplabda, kosárlabda és íjászat, valamint felár ellenében horgászat és lovaglás. Különböző sporttevékenységekre is lehetőség van, köztük kedvelt vízi sportokat is kínálnak: windszörfözést, banánozást és aqua-fitnesst, valamint felár ellenében vízisíelést, jet-skyzést, motorcsónakozást, vitorlázást, katamaránozást, kajakozást, sznorizást és búvárkodást is. A vendégeket a hotelben színes beltéri sportkínálat várja, edzőteremmel, asztali tenisszel, biliárddal, bowling-gal és aerobikkal. A szállás wellness kínálatához tartozik egy gyógyfürdő, valamint felár ellenében egy szauna, egy szépségszalon és masszázs kezelések is. A szabadidős kínálatban szerepelnek továbbá: szórakoztatóprogramok, egy diszkó, egy miniklub, egy minidiszkó, egy kaszinó és egy éjszakai klub.

További részletekért írjon az adrienn@mentatravel.hu e-mail címre!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×