2 000 Ft/főtől - Őszi Disznótoros Kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban
Érvényes: 2019.10.11 - 2019.10.13
Magyar Vasúttörténeti Park
  • Magyarország, 1142 Budapest
    Tatai út 95.
  • +36 1 450 1497
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Disznótoros és Kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban, 201ü. október 11-13. között. Kézműves vásárok, kolbásztöltő verseny, zenei fellépők és sok más nagyszerű program várja Önöket.

A 10 hektáros fesztiválterületen látogatható: 3 kolbász utca (250 féle háztáji kolbász), kézműves vásár és gasztro utca, étel és ital kóstoltatás, disznó feldolgozás bemutatók, tájház múzeum, állatsimogatók, traktor és stabil motor kiállítás, termelőeszköz kiállítás, gőzmozdony és vasúti kocsi kiállítás, mozdonyforgató, népi játszótér és még sok ingyenesen használható játék a gyerekeknek, zenei programok, folklór programok, oldtimer autó és motor kiállítás.

Vasúttörténeti Park interaktív programok: gőzmozdonyozás, kerti vasút, hajtány, lóvasút.

A fesztiválbusz egész nap díjmentesen szállítja a látogatókat. Naponta az első ezer látogató ajándék gyümölcsbor kóstolót kap.

 

A rendezvény időpontja: 2019. október 11-13.

Helyszíne: Magyar Vasúttörténeti Park

Jegyárak: 

  • Felnőtt: 2 500 Ft /fő
  • Gyerek vagy nyugdíjas: 2 000 Ft /fő
  • Családi: 7 500 Ft /fő

Minden belépőjegy napi jegy, de csak egyszeri belépésre jogosít! A rendezvény területét elhagyva a belépőjegy érvényét veszti. A megváltott napi belépőjegy a rendezvény bármelyik napján felhasználható. A belépőjeggyel a látogatók jogosultak megtekinteni a Disznótoros Kolbászfesztivál és a Magyar Vasúttörténeti park látványosságait, valamint részt vehetnek a zenés és egyéb programokon. 3 éves kor alatt a belépés díjmentes.

 

További részletek megtekintése >

Kérdése van? Visszahívjuk!×