1 113 EUR/fő/1 hét - Delfin-les és búvárkodás a Maldív-szigeteken
Érvényes: 2020.04.19 - 2020.04.28
Menta Travel
 • Magyarország, 1139 Budapest
  Teve utca 1/D. SHOP 1
 • +36 20 804 6835
 • email
 • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Nyaralj a Maldív-szigeteken, ahol gazdag élővilággal teli, lélegzetelállítóan gyönyörű táj és csodálatos homokos tengerpart vár! Szállj meg egy kis szigeten, ahol mindössze egy 2000 fős falu található, a Barefoot Eco Hotel-ben, óceánra néző erkélyes, légkondicinált szobában, vegyél részt delfin-lesen, próbáld ki a búvárkodást, strandolj, élvezd a SPA szolgáltatásokat, kóstolj ízletes ételeket!

Hanimadhoo a Maldív szigetcsoport északi részén helyezkedik el. A male-i repülőtértől belső repülőjárattal kb. 45 perc alatt érhető el, majd a sziget saját repülőterétől kb. 15 perces autós transzferrel viszik az utasokat a szállodába.
A szigeten található egy kb. 2.000 lakosú falu, ahol főként halászattal és mezőgazdasággal foglalkoznak az itt élők. Megtalálható a szigeten iskola, rendőrség, egészségügyi központ, mecset és repülőtér is.

Természetvédelmi központ: A szigeten kiemelt figyelmet fordítanak a természeti környezet védelmére és arra, hogy minél kisebb mértékben terheljék azt. A természetvédelmi központ létrehozásával az ide érkező turistákat is szeretnék bevonni ebbe a tevékenységbe. Pl., részt vehetnek ú.n. „természetvédő búvárkodáson”, így kis betekintést nyerhetnek a tengerbiológusok tudományos munkájában. Egy „delfin-les” alkalmával pl. a vendégek bevonásával megfigyelik az állatok viselkedését.
A Barefoot Eco Hotel-ben nem csupán egy indiai-óceáni nyaraláson vehettek részt, hanem részesei lehettek az élővilág megóvásának.

Részvételi díj: 1113 EUR/fő

A részvételi díj tartalmazza:

 • Repülőjegy (Qatar) + illeték + 30 kg feladható poggyász
 • Szállás 7 éjszakára a tengerparti The Barefoot Eco Hotel légkondicinált szobáiban óceán felé néző
 • Ellátás: reggeli. Felár ellenében félpanziós vagy teljes panzós ellátás is foglalható.
 • Szolgáltatások: étterem, bár, búvár központ, SPA, ajándékbolt.
 • Transzfer

Utazás: 2020.04.19-04.28. (7 éjszaka)

Aktuális kedvezményekről, akciókról érdeklődjön az adrienn@mentatravel.hu e-mail címen!

Kérdése van? Visszahívjuk!×