2 430 Ft/fő - SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!
Érvényes: 2019.02.24 - 2020.01.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Néhány napja megnyitotta kapuit Budapest határában Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat.

A budakalászi Auchan területén különleges trambulin- és élménypark várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat. „Ugye neked sem ismeretlen az a probléma, hogy hova vidd a gyerekeidet, főleg ha a család minden tagját szeretnéd aktív kikapcsolódásra bírni és nem szeretnél azon gondolkozni, hogy a csúszdaparkhoz hideg van meg sok cucc kell, ugrálóvárba pedig nem viheted a kamaszodat? Mi az a hely, hol megtalálható egyben minden olyan tevékenység, ami a kicsinek biztonságos, a nagyobb is leteszi a telefont, a férjed pedig nem akar azonnal hazamenni és még megunni sem fogjátok fél óra után?”– tette fel a kérédést Paraczky Péter cégvezető. 

A SkyLandpark Budapest trambulin- és élménypark 3800 m2-nyi területen nyújt remek kikapcsolódást gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és baráti társaságoknak. A Négyemeletes játszóvárban (Soft Play) a kisebbek közel 13 féle játékot próbálhatnak ki, a 73 trambulint számláló Nagy trambulinozón (Freejump Arena) pedig minden korosztály a fellegekben érezheti magát. A gyerekek garantáltan imádni fogják a Felragadós falat (Sticky Wall), amelyen speciális ruhába öltözve igazi pókemberré válhatnak. 

Két Csúszda is van! Az egyik a labdákba érkező hullámos gyorscsúszda (Wave Slide), a másik a Meredek csúszda (Drop Line), amire egy csörlő segíti a feljutást. A labdajátékok szerelmesei is megtalálják a nekik való játékot! Trambulinon ugrálva zsákolni is lehet a Kosárlabda (Slam Ball) részen, a Kidobós játék (Dodge Ball) ugrálással teret ad a klasszikus labdajátékot kedvelőknek és a Kosárcsata ketrec (Cageball) is számtalan élményt tartogat.

Különleges, izgalmas és egyben biztonságos és hatósági szabványoknak megfelelő játékok, közel 120 trambulin, pénztárca- és családbarát, könnyű megközelíthetőség, akár 200 fő befogadására is alkalmas, három szülinapi ház, kiváló rendezvényhelyszín. Élmény és szórakozás az egész családnak! Ez a SkyLandpark Budapest! 

Játékaink:

Soft Play
Négyemeletes gyermek játszóvár a 4+ éves korosztály számára a csúszdáktól a bújócskán át a játszóházig.

Freejump Arena - Nagy Trambulinozó
Rengeteg trambulin egymás mellett! Itt mindenki kipróbálhatja tudását együtt vagy külön-külön, akár az egész család vagy az osztály és minden szülinapra meghívott barátod együtt játszhat, ügyességedhez mérten külön-külön gumiugrálón.

Performance Arena
Ugrálásban gyakorlott, 10 év felettiek részére szolgáló trambulin-együttes, amely már olimpiai sportág. Sportcsapatok, egyesületek itt akár edzést is tarthatnak – nem csak trambulinozók!

Cageball - Kosárcsata ketrecben, párban
Kosárcsata egymással szemben trambulinról egy hálókkal elhatárolt területen. Az győz, aki a legtöbb kosarat dobja be az ellenfélnek.

Dodgeball - Kidobós játék
Kidobós játék trambulinokon ugrálva. Az egymás elleni küzdelemben a játék lényege, hogy kerüld ki a feléd tartó labdát. Itt 45 fokos gumiasztalról is elrugaszkodhatsz.

Slamball - Kosárlabda
Itt Te is tudsz zsákolni. Ezen a kosárlabdapályán trambulinról ugrálva Te is eléred, ami eddig esetleg lehetetlen magasságban volt és tuti a kosár!

Sticky wall - Felragadós fal
Speciális ruhádban ugorj fel a falra, ráragadsz pókemberként, és utána vissza.

Waveslide - Csúszda
Klasszikus gyorscsúszda 8 éves kortól, érkezéskor labdák közé huppansz.

Dropline - Meredek csúszda
Felcsörlőzünk a csúszdára, ott engeded el magad, ahol biztonságban érzed magad, majd ekkor egy jó nagyot csúszdázol.

GladiatorZone-Soft Ninja - Ügyességi tér
Tudsz vízszintes létrára mászni? Esetleg szeretsz korláton egyensúlyozni? Szivacsoszlopokon, akadálypályán átkelni? Itt a helyed! Ha leesnél, nem gond, újra kezdheted! Ja, és pihe-puha szivacsokra érkezel.

Airbagzone - Beugrálós
Trambulinról ugrálhatsz egy hatalmas felfújt paplanba, megmutathatod tudsz-e akrobatikus elemeket is. Repülj magasra és érkezz puhára!

A Skyland Food-corner-ben pedig ételek, italok, szendvicsek, hotdog és saláták kaphatók, ha a játékok közt megéheznél!

Cím: 2011 Budakalász, Omszk park 1. (Auchan áruházban)

További információ a weboldalon:

 

HungaryCard kártyával kedvezményesen válthatja meg a belépőjegyét.

- A kártya felmutatásával korlátlan alkalommal igénybe vehető  10% kedvezmény a kártya érvényességi idejéig (2020.01.31.) 

        

 A 64428 kuponkód segítségével 10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>        
  

Kérdése van? Visszahívjuk!×