10 000 Ft-tól - Az ajándék az élményekben rejlik!
Érvényes: 2020.11.25 - 2020.12.31
Hotel Vécsecity ****
 • Magyarország, 3874 Hernádvécse, Béke tér 8-10.
  NTAK sz.: SZ19000654
 • +36 46 990 100
 • email
 • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Elvarázsolt világ a régmúlt és a ma harmóniájában

Ajándékozza meg szeretteit, barátait élményekkel, válassza a Hotel Vécsecity**** szálloda élményutalványait ajándékként! Köszönje meg Kedvesének, Családtagjainak, Barátainak… mindazt, amit adnak Önnek!

Az utalvánnyokkal a karácsonyi ünnepek után bármyilyen szolgáltatást igénybe vehetnek a megadott összegig, négycsillagos körülmények között!

Tegye élménnyé az Ünnepet a szálloda élményutalványával!


Az utalvány értékét akár azonnal, online is kifizetheti és mi a beazonosítás után elküldjük emailben a letölthető pdf ajándékutalványt.


Választható utalányok:

 

 • ÉRTÉK ALAPÚ ÉLMÉNYUTALVÁNY 10 000 FT-tól

  Ajándékozzon élményt egyedi összegben! Értékutalvány szabad felhasználhatósággal gasztronómiai, wellness és szállodai szolgáltatásainkra.
  10.000 Ft-tól Részletek>

 • Ragyogó Ajándék

  Ajándékutalvány 2 fő részére 2 éjszaka standard kétágyas szobában való elhelyezéssel, félpanziós ellátással Ragyogó csomagajánlatunk élményével
  64.900 Ft Részletek>

 • Romantikus Ajándék

  Ajándékutalvány 2 fő részére 2 éjszaka standard kétágyas szobában való elhelyezéssel, félpanziós ellátással Romantikus csomagajánlatunk élményével
  74.900 Ft Részletek>

A Hotel Vécsecity nem csak egy szálloda, hanem egy igazi élménybirodalom, ahol Vendégeink egy különleges, elvarázsolt világ lakóivá válnak a régmúlt és a ma harmóniájában. A szálloda egészében impozáns és elegáns, mégis, ahogy betérnek hozzánk, az igazi szabadságot élvezhetik akár otthon; s ha gondolják, kiléphetnek cipőjükből és akár mezítláb a folyosók szövevényében, a city utcáin barangolva is élvezhetik a luxust. Rejtélyes antik tárgyak bújnak meg a sarkokban, különleges műalkotások bukkannak elő a régmúlt történetét idézve, mesélve az elmúlt századokról.Az igazi otthon melegségét kínáljuk, elfeledett házias ízekkel és illatokkal, kristálytiszta levegővel a hatalmas ősfás parkban. Legyen szó családi pihenésről, üzleti útról, elegáns ünnepi alkalomról vagy hétköznapi kikapcsolódásról, nálunk mindenki megtalálja a szívéhez közelálló szobát, rendezvényt, szórakozást, sportot, s élvezni fogja az itt töltött idő minden pillanatát.
Mi és munkatársaink, az Önök vendéglátói arra törekszünk, hogy Önök ne csak szállóvendégek legyenek, hanem érezzék a hely sugárzását, a környék természeti, történelmi szépségét, s kedves barátokként élményekkel telve térjenek haza, akik szívesen látogatnak vissza és érzik, hogy meleg szívvel és tárt karokkal várjuk őket újra Hernádvécsén, a kastélyba zárt városba.

 

További részletek megtekintése >

Hotel Vécsecity ****

Ragyogó tél: 2 éjszaka a Hotel Vécsecityben

64 900 Ft/2 fő/2 éj
Kérdése van? Visszahívjuk!×